Drůbeží nákyp se žampiony
45 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Drůbeží maso umeleme na masovém strojku spolu s cibulí, směs vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, přimícháme žloutky, plátky žampionů, z bílků ušleháme tužší sníh a opatrně ho vmícháme do těsta.
- 2Formu na nákyp vymažeme máslem, rozprostřeme do ní těsto, povrch uhladíme a formu vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 20 minut.
- 3Hotový nákyp nařežeme na porce, rozdělíme na talíře a ozdobíme plátky čerstvých rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.