Drůbeží nudličky zapečené s hermelínem
40 min.

Ingredience
- 600gramůDrůbeží maso
- 1kusCibule
- 4stroužkyČesnek
- 100gramůAnglická slanina
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSměs koření na kuře
- 4lžíceOlej rostlinný
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
41 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
587 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky nebo větší kousky. Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Česnek nakrájíme na tenké plátky, přidáme k cibuli a osmažíme. Jako další vložíme do směsi maso posypané kořením a znovu smažíme.
- 2Během smažení přidáme nakrájenou anglickou slaninu a ještě osmahneme. Jako další přidáme nakrájený sýr hermelín a nalijeme do směsi smetanu. Ještě krátce promícháme a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.