Dušená hovězí žebra

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1286 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
82 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí žebra vložíme do hrnce, přidáme pokrájenou cibuli, karotku, lžíci sádla a kousek slaniny. Hrnec dáme na oheň a jakmile se sádlo rozpustí a zelenina se začne smažit, podlijeme bílým vínem. Žebra dusíme, dokud se víno téměř nevyvaří.
  • 2
    Potom zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem, posekanými bylinkami. Hrnec zakryjeme a dusíme asi 90 minut doměkka.
  • 3
    Podáváme s křenem, hořčicí a pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.