Dušená ryba po thajsku
30 min.
Ingredience
- 280gramůTreska filety
 - 1lžičkaZázvor mletý
 - 1stroužekČesnek
 - 1kusChilli paprička
 - 1kusLimetka
 - 3kusyPak čoj
 - 2lžíceOmáčka sójová
 
Počet porcí:
2Postup přípravy
- 1Použijeme dva filety z tresky o hmotnosti 140 g jeden.
 - 2Utřený česnek smícháme se zázvorem, nasekanou chilli papričkou a limetkovou kůrou. Tuto směs rozdělíme na filety a ty umístíme na dva čtverce alobalu. Zastříkneme limetkovou šťávou.
 - 3Pak choi rozebereme na listy a ty rozdělíme na rybu. Zalijeme sójovou omáčkou, zabalíme do balíčku a dusíme 15 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.