Dušené brambory

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrové, oloupané brambory nakrájíme na plátky.
  • 2
    V kastrole rozpustíme máslo (nebo sádlo), vložíme brambory, osolíme a dusíme pod poklicí nejdříve ve vlastní šťávě, potom mírně podlijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 14. 5. 2016
Dušené brambory
Pro větší jedlíky doporučuji brambor přidat, jinak chválím, fajn příloha třeba k nějakým pečením, obzvlášť kuřeti. Do brambor se můžou přidat i nějaké bylinky, ale záleží, s čím se budou podávat.