Dušené kedlubny se smetanou
45 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 2decilitryZakysaná smetana
- 1lžičkaCukr krupice
- 400gramůKedlubna
- 1kusCitronová šťáva
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. V rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kedlubny a opečeme po všech stranách. Potom zaprášíme moukou, podlijeme vodou, osladíme, a udusíme do měkka. Nakonec přimícháme kyselou smetanu a dochutíme citrónovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.