Dušené okurky s moravským uzeným
40 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 350gramůMoravské uzené maso
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 350gramůBrambory
- 4kusyOkurka salátová
- 3lžíceOlej stolní
- 500mililitrůVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
24 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Moravské uzené nakrájíme na nudličky a posypeme mletou paprikou.
- 2Oloupané brambory krájíme na kostky, omyté okurky podélně rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na kostičky.
- 3Oloupanou, nasekanou cibuli, brambory, okurky a maso opékáme na oleji asi 5 minut. Přilijeme vývar, dusíme pod pokličkou 20 minut.
- 4Nakonec pokrm osolíme, opepříme a posypeme nasekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.