Dušené řízky v zelenině

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
21 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky, nasolíme, opepříme, obalíme v části mouky a opečeme z obou stran na rozpáleném sádle.
  • 2
    Do kastrolu naskládáme nakrájenou papriku, cibuli, petržel a mrkev. Na zeleninu rozložíme plátky i s vypečeným tukem, přidáme mletou papriku a podlijeme vodou, zakryté dusíme asi hodinu. Když je maso měkké, vlijeme smetanu smíchanou se zbylou moukou a krátce povaříme do zhoustnutí. Dosolíme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.