Dvojitá omeleta

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
703 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
42 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě vejce, lříci mléka, mouku, sůl a pepř dobře rozšleháme. Těsto vlijeme do vymaštěné pánve a pečeme. Když těsto zhoustne, přidáme nasekanou šunku smíchanou s hráškem a lžící mléka.
  • 2
    Nakonec rozšleháme vejce, mléko, nastrouhaný sýr a sůl. Směsí zalijeme téměř upečenou omeletu a dáme zapéci do trouby.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.