Fazolové hamburgery

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, osmahneme v pánvi na másle do zlatova. Fazole scedíme, necháme okapat.
  • 2
    Do mísy vložíme mleté maso, přidáme strouhanku, prolisovaný česnek, fazole, osmahnutou cibuli, sůl, kmín, mleté chilli koření, posekanou řeřichu, vejce a vypracujeme masové těsto. Vytvarujeme osm stejných hamburgerů, které necháme v lednici půl hodiny odležet,
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej a hamburgry smažíme z obou stran do zlatova.
  • 4
    Poté je upravíme na talíře, doplníme tortillami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.