Fazolové hamburgery
25 min.
Ingredience
- 160gramůTortilla
- 15gramůMáslo čerstvé
- 80gramůCibule
- 350gramůHovězí maso mleté
- 220gramůFazole červené sterilované
- 60gramůStrouhanka
- 2gramyKmín drcený
- 1gramChilli koření mleté
- 1stroužekČesnek
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůŘeřicha
- 25gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, osmahneme v pánvi na másle do zlatova. Fazole scedíme, necháme okapat.
- 2Do mísy vložíme mleté maso, přidáme strouhanku, prolisovaný česnek, fazole, osmahnutou cibuli, sůl, kmín, mleté chilli koření, posekanou řeřichu, vejce a vypracujeme masové těsto. Vytvarujeme osm stejných hamburgerů, které necháme v lednici půl hodiny odležet,
- 3V pánvi rozehřejeme olej a hamburgry smažíme z obou stran do zlatova.
- 4Poté je upravíme na talíře, doplníme tortillami a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.