Fazolový krém
50 min.
Ingredience
- 250gramůFazole bílé
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1kusCukr vanilka
- 120gramůCukr moučkový
- 0,25litrSmetana 33% (šlehačka)
- 0,06litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
24 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
10 g
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Předem namočené fazole uvaříme ve vodě do měkka.
- 2Vychladlé fazole prolisujeme, přidáme cukr, vanilkový cukr, žloutek a podle potřeby zředíme trochou mléka.
- 3Nakonec do krému lehce vmícháme ušlehanou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.