Fazolový salát
40 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1šálekFazole bílé
- 4lžíceOcet vinný
- 2kusyOkurky nakládané
- 2kusyJablka
- 1kusMrkev kořen
- 1šálekBrambory vařené
- 50gramůSýr Eidam cihla 30%
- 5lžicOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 2lžičkyProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Fazole necháme nabobtnat, nejlépe přes noc. Propláchneme je ve studené vodě a uvaříme.
- 2Oloupeme si jablka, odstraníme z nich jádřince, očistíme zeleninu a vše nakrájíme i se sýrem na kostičky. Smícháme s fazolemi.
- 3Protlak, olej a ocet smícháme, ochutíme a promícháme s ostatním. Můžeme přidat i několik lžic majonézy.
- 4Salát necháme dvě hodiny uležet a pak můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.