Fenyklový guláš
40 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 700gramůFenykl sladký - hlíza
- 2lžícePaprika mletá sladká
- 300gramůŽampiony čerstvé
- 400gramůRajčata
- 300mililitrůVývar zeleninový
- 400gramůFazole
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme pánev a necháme rozpustit máslo, na kterém osmahneme cibulku do zlatova.
- 2K cibulce přidáme na kostičky pokrájený fenykl, dvě minuty smažíme, vložíme žampiony, rajčata a vývar. Vše důkladně promícháme, přimícháme fazole, ochutíme solí, pepřem a parikou. Vše za občasného míchání vaříme 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.