Fenyklový salát s řapíkatým celerem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
3 g
Cukr
627 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl rozpůlíme a vykrojíme tuhý střed a konce. Mladé lístky ponecháme na ozdobu. Připravený fenykl nakrájíme na velmi tenké plátky.
  • 2
    Z řapíkatého celeru stáhneme tuhá vlákna a celer nakrájíme na tenké proužky.
  • 3
    Zeleninu upravíme na talíře, zakapeme olejem a citronovou šťávou, mírně osolíme a posypeme drceným červeným pepřem. Ozdobíme fenyklovými lístky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.