Fettucine se smetanovou omáčkou
20 min.

Ingredience
- 450gramůTěstoviny Fettuccine
- 115gramůMáslo čerstvé
- 4litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 80gramůSýr Parmezán
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
914 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
55 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
3 g
Cukr
160 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a pod pokličkou uchováme teplé.
- 2V kastrolu rozehřejeme máslo, vmícháme smetanu, zahřejeme pod bod varu. Do omáčky přidáme uvařené nudle, nastrouhaný sýr a podle chuti pepř.
- 3Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme. Můžeme ozdobit hoblinkami parmezánu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.