Filé s česnekem, pórkem a rajčaty
40 min.

Ingredience
- 240gramůFilé rybí
- 20gramůOlej rostlinný
- 70gramůPórek
- 100gramůRajčata
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 30gramůSýr Eidam cihla 30%
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pórek nakrájíme na plátky, filé potřeme utřeným česnekem a osolíme a posypeme paprikou, rajčata nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.
- 2Na oleji v hlubším rendlíku osmažíme pórek, přidáme filé, plátky rajčat a pod poklicí dusíme, dokud maso není měkké.
- 3Porce na talíři sypeme sýrem. Jako přílohu volíme restované brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.