Filé s houbami a šunkou
40 min.

Ingredience
- 200gramůFilé rybí
- 200gramůHouby čerstvé
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůŠunka dušená
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Vápník
142 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné houby nakrájíme na kousky, chvíli podusíme a osolíme.
- 2Omyté porce filé opečeme na pánvi na oleji, olej slijeme a vymažeme jím zapékací mísu. Vložíme do ní filé, na ně navrstvímu podušené houby, plátky šunky a sýra.
- 3Pokrm zapékáme asi 10 minut v horké troubě.
- 4Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.