Filé s houbami a šunkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůFilé rybí
    • 200gramůHouby čerstvé
    • 20gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 100gramůŠunka dušená
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Vápník
142 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné houby nakrájíme na kousky, chvíli podusíme a osolíme.
  • 2
    Omyté porce filé opečeme na pánvi na oleji, olej slijeme a vymažeme jím zapékací mísu. Vložíme do ní filé, na ně navrstvímu podušené houby, plátky šunky a sýra.
  • 3
    Pokrm zapékáme asi 10 minut v horké troubě.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.