Filety z mořského vlka ve skořicovo-mátové páře
25 min.
Ingredience
- 3kusyMáta
 - 1litrVoda pitná
 - 2kusySkořice celá
 - 4kusyMořský vlk filety
 - 10gramůSůl mořská
 - 1lžíceCitronová šťáva
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 0,5lžičkaSkořice mletá
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
56 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
11 g
Cukr
476 mg
Postup přípravy
- 1Do parního hrnce nalijeme vodu, přidáme sůl, 3 snítky čerstvé máty Několik lístků ponecháme na ozdobu) a mletou skořici. Vodu ohřejeme, do hrnce na vyšší patro položíme osolené a opepřené filety z mořského vlka (s kůží) a vaříme 10 minut.
 - 2Uvařené filety podáváme pokapané citronovou šťávou, ozdobené lístky čerstvé máty a polovinou tyčinky celé skořice.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.