Francouzský quiche
50 min.
Ingredience
- 7kusůVejce slepičí
- 200gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 400mililitrůMléko polotučné
- 250gramůSýr Eidam cihla 40%
- 500gramůTěsto na pizzu
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
30 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
391 mg
Postup přípravy
- 1Plech vyložíme pečícím papírem, na který rozprostřeme vyválené těsto.
- 2Suroviny dáme do mísy a smícháme.
- 3Osolíme a opepříme.
- 4Směs vlijeme na těsto, promícháme, posypeme zbylým sýrem a dáme péct do předehřáté trouby při 180 stupních.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.