Francouzský rýžový salát

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Sýr prolisujeme do smetany, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.
  • 3
    K rýži přidáme oloupanou, nastrouhanou okurku, omyté, na plátky pokrájené ředkvičky a nasekanou pažitku. Vše zalijeme ochucenou smetanou.
  • 4
    Hotový salát obložíme omytými, na dílky rozkrájenými rajčaty.
  • 5
    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.