Gara - Čorba
80 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí libové
- 20gramůHouby čerstvé
- 100gramůRajčata
- 5gramůPetržel - nať
- 20gramůMáslo čerstvé
- 40gramůSmetana 12% (konzumní)
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a dusíme spolu s očištěnými a nakrájenými houbami. Během dušení podléváme vodou.
- 2Potom přidáme omytá, nakrájená rajčata (nebo rajčatový protlak) a vše udusíme doměkka. Zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve smetaně a krátce povaříme.
- 3Nakonec posypeme pokrm nasekanou petrželkou a přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.