Gnocchi po benátsku
35 min.

Ingredience
- 500gramůGnocchi bramborové
- 10gramůSůl
- 60gramůMáslo čerstvé
- 3gramyMuškátový oříšek
- 20gramůPetržel - nať
- 250gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
29 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
366 mg
Cukr
714 mg
Postup přípravy
- 1Gnocchi uvaříme podle návodu. Scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme máslo a gnocchi v něm zlehka opečeme. Podle potřeby dosolíme a ochutíme muškátovým oříškem.
- 2Přidáme opranou, dosucha otřepanou a jemně nasekanou petrželku. Posypeme parmazánem a v troubě zapečeme asi 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.