Gnocchi po římsku

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
41 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
58 mg
Cukr
521 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Gnocchi uvaříme v mírně osolené vodě, vyjmeme děrovanou naběračkou a necháme okapat.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme gnocchi, zlehka je opečeme. Podle chuti přisolíme, okořeníme špetkou muškátového oříšku. Přidáme jemně nasekanou petrželku, posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    V troubě pod grilem předkrm zapékáme asi 4 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.