Gnocchi s estragonem
20 min.

Ingredience
- 40gramůEstragon
- 15gramůRozmarýn čerstvý
- 80gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 70gramůOřechy Kešu
- 120gramůOlej olivový extra panenský
- 50gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 50gramůSýr Parmezán
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 3500mililitrůVoda pitná
- 400gramůGnocchi bramborové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
42 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do mixéru nasypeme pokrájenou cibuli, celý česnek, estragon, rozmarýn, oříšky, přilijeme olivový olej a rozmixujeme.
- 2Oba sýry nastrouháme najemno, přimícháme do rozmixované omáčky, osolíme a opepříme.
- 3Gnocchi vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme doměkka. Scedíme a necháme okapat. Promícháme s estragonovou omáčkou, upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.