Gnocchi s rajčatovou pastou
13 min.
Ingredience
- 200gramůRajčatová pasta
- 2stroužkyČesnek
- 4gramyChilli koření mleté
- 10gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 800mililitrůVoda pitná
- 500gramůGnocchi bramborové
- 50gramůRajčata sušená sterilovaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Gnocchi uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Doba vaření bývá 3 až 5 minut, v každém případě uvařené gnocchi vyplavou na hladinu. Slijeme vodu, gnocchi necháme v hrnci, přidáme rajčatovou pastu, prolisovaný česnek, chilli koření, scezená sušená rajčata, sůl, pepř, povaříme zhruba 3 minuty a odstavíme.
- 2Pokrm rozdělíme do talířů a podáváme teplý.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.