Gnocchi s rajčatovou pastou

13 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Gnocchi uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Doba vaření bývá 3 až 5 minut, v každém případě uvařené gnocchi vyplavou na hladinu. Slijeme vodu, gnocchi necháme v hrnci, přidáme rajčatovou pastu, prolisovaný česnek, chilli koření, scezená sušená rajčata, sůl, pepř, povaříme zhruba 3 minuty a odstavíme.
  • 2
    Pokrm rozdělíme do talířů a podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.