Gratinované plněné vepřové kotlety
50 min.

Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 2lžičkyHořčice plnotučná
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 1kusOkurky nakládané
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůPárky jemné
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
927 mg
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety vykostíme, tuk na okrajích odstraníme a do masa vyřízneme plochou kapsu.
- 2Kapsy vymažeme hořčicí a naplníme párkem nakrájeným na kolečka a na plátky nakrájenou okurkou. Upevníme jehlami na závitky. Kotlety osolíme, poprášíme moukou a mletou paprikou a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle na pánvi.
- 3Maso přendáme na jinou pánev, posypeme nastrouhaným sýrem a poklademe vločkami másla. Chvíli gratinujeme v silně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.