Gratinované uzenářské žebírko
50 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 100gramůAnglická slanina
 - 2lžíceOlej stolní
 - 1lžičkaKoření grilovací
 - 1lžícePetržel - nať
 - 600gramůVepřové kotlety
 - 50gramůŠunka dušená
 - 1kusCibule
 - 80gramůSýr Eidam cihla 30%
 - 200gramůPárky jemné
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
46 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
487 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Zprudka je opečeme na oleji.
 - 2Do výpeku dáme kolečka cibule, nudličky slaniny a šunky a vše orestujeme. Směs rozdělíme na opečené kotlety, posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou. Na každou porci položíme párek. Zapečeme pod rozpáleným grilem v troubě.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.