Gratinované vepřové kotlety s párkem

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
40 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety očistíme, vykostíme, odstraníme tuk, naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, zaprášíme moukou, paprikou a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.
  • 2
    Přendáme do gratinovacích misek nebo zapékací nádoby.
  • 3
    Párek nakrájíme na podlouhlé plátky, osmahneme ho na oleji a rozložíme na kotlety. Ve výpeku zpěníme cibuli nakrájenou najemno, prohřejeme v ní okurku nakrájenou na kolečka a tuto směs rozložíme na kotlety. Vše pokryjeme plátky sýra a zapečeme pod grilem nebo ve vyhřáté troubě, až se sýr rozpustí.
  • 4
    Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.