Grilovaná zelenina z trouby

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
13 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 220C.
  • 2
    Plech vyložíme pečicím papírem. Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky. Na plech poklademe mrkev, zakápneme olivovým olejem, ochutíme solí a římským kmínem, poté přidáme zbytek zeleniny, ochutíme bylinkami, solí, pepřem a pokapeme olejem.
  • 3
    Zakryjeme alobalem a pečeme 20minut. Poté alobal odstraníme a dopečeme dalších cca 20minut. Zeleninu můžeme použít jako hlavní dietní jídlo nebo přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.