Grilovaná zelenina z trouby
50 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 3kusyRajčata
- 3kusyBrambory
- 1kusCuketa
- 1špetkaKmín římský
- 1špetkaSůl
- 3kusyMrkev kořen
- 5stroužkůČesnek
- 1lžíceOlej olivový
- 1hrstBylinky čerstvé - svazek
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
13 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 220C.
- 2Plech vyložíme pečicím papírem. Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky. Na plech poklademe mrkev, zakápneme olivovým olejem, ochutíme solí a římským kmínem, poté přidáme zbytek zeleniny, ochutíme bylinkami, solí, pepřem a pokapeme olejem.
- 3Zakryjeme alobalem a pečeme 20minut. Poté alobal odstraníme a dopečeme dalších cca 20minut. Zeleninu můžeme použít jako hlavní dietní jídlo nebo přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.