Grilované grapefruity s vinnou pěnou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
12 g
Cukr
66 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Grapefruity a pomeranče oloupeme, zbavíme i vnitřní bílé slupky a dílky vyloupeme. Ovoce rozdělíme do zapékacích misek.
  • 2
    V misce ušleháme vejce a žloutky do pěny. Přidáme cukr, víno a misku postavíme nad kastrol s vroucí vodou. Šleháme ještě 3-4 minuty do zhoustnutí. Odstavíme z plotny a nalijeme na ovoce v miskách.
  • 3
    Misky vložíme do trouby pod rozpálený gril a grilujeme asi 5 minut, aby pěna zezlátla.
  • 4
    Dezert podáváme teplý v zapékacích miskách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pavlína94
út 4. 11. 2014
Vyzkoušela jsem ze zvědavosti a dobré. Budu dělat pravidelně :-)
Anonymní uživatel
st 12. 10. 2016
Grilované grapefruity s vinnou pěnou
Bezva recept 😍