Grilované klobásy v bagetě s omáčkou
30 min.

Ingredience
- 3kusyCibule
- 40mililitrůOlej olivový
- 20gramůTymián čerstvý
- 600gramůKlobása vepřová
- 4kusyBageta
- 30gramůMáslo čerstvé
- 8gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 10gramůHořčice
- 20gramůKečup
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 1decilitrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1480 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
74 g
Sacharidy
152 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme olej, tymián, sůl a pepř a do vzniklé marinády ponoříme na silnější plátky nakrájenou cibuli a chvíli necháme uležet.
- 2Na gril rozložíme 4 vepřové klobásy, jejichž povrch jsme nakrájeli do mřížky a grilujeme 10 minut za častého otáčení. Ke klobásám na gril přidáme marinovanou cibuli na grilovacím tácu a opékáme společně. Mezitím na pánvi osmažíme na másle cibuli nakrájenou najemno, přidáme hořčici, kečup, citronovou šťávu, sůl a pepř, lehce zředíme vodou, pár minut povaříme a necháme vychladnout.
- 3Bagety rozpůlíme, potřeme máslem, mezi poloviny vložíme klobás, kolečka cibule a zalijeme 1 lžící omáčky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.