Grilovaný pstruh na roštu

30 min.
Japonsko
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Vápník
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do studené vody namočíme asi na hodinu 8 bambusových špejlí. Pstruhy rozporcujeme tak, aby z nich byli filety, které hodně osolíme. Ryby necháme asi 20 minut odležet. Mezitím si rošt potřeme olejem.
  • 2
    Filety propíchneme špejlemi, aby se nekroutily a nerozpadaly.
  • 3
    Předehřejeme troubu na vyšší teplotu. Nastavíme režim na grilování.
  • 4
    Rošt s filetami položíme na plech a dáme do trouby. Filety grilujeme asi 5 minut z každé strany. Grilovaného pstruha obložíme citronem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.