Grilovaný pstruh s čínskou zeleninou
40 min.
Ingredience
- 50mililitrůOlej olivový
 - 150gramůMed včelí
 - 2lžíceSezam - semena
 - 100gramůNudle rýžové
 - 2kusyCibule
 - 1kusKarotka
 - 1špetkaZázvor mletý
 - 1lžíceOcet vinný
 - 3lžíceKoriandr čerstvý
 - 400gramůPstruh
 
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
699 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
29 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
4 g
Cukr
45 g
Postup přípravy
- 1Smícháme med a sezamové semínko, pstruhy směsí potřeme z obou stran. Polovinou marinády naplníme pstruha zevnitř. Předehřejeme gril na vysokou teplotu, potřeme olejem.
 - 2Pstruha grilujeme z každé strany přibližně 7 minut. V průběhu grilování rybu potíráme zbylou marinádou. Grilujeme do té doby, něž půjde maso bez větších problémů oddělit od kosti.
 - 3Rýžové nudle smícháme s karotkou, cibulí a zázvorem, přidáme koriandr s octem, vše zamícháme. Poté zeleninu přeneseme na grilovací desku a pečeme, dokud není příjemně měkká.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.