Grilovaný salát s mátou a Fetou
30 min.

Ingredience
- Na zálivku
- 60mililitrůOlej olivový extra panenský
- 3gramySůl
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
32 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kapie a chilli papriky rozkrojíme podélně na půlky, zbavíme jader. Lilek, cuketu a cibuli nakrájíme na plátky, všechnu zeleninu potřeme olejem a grilujeme 5 minut z každé strany. Hotovou zeleninu rozkrájíme na kousky, přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, vsypeme špetku chilli a kmín.
- 2Přidáme nadrolený sýr Feta, nakrájené černé olivy, nakonec zasypeme nasekanou mátou a promícháme.
- 3V misce ušleháme olej, šťávu z citronu, sůl a vzniklou zálivkou pokapeme salát těsně před podáváním.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.