Grundle na kmíně
50 min.

Ingredience
- 1kilogramGrundle
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 150gramůMáslo čerstvé
- 0,25litrVývar z hovězích kostí
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
38 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
46 mg
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Omyté ryby osolíme, obalíme v mouce a rychle opečeme po jedné straně. Obrátíme je, pokmínujeme a opečeme po druhé straně.
- 2Opečené rybky zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
- 3Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.