Gruzínská vepřová játra
20 min.
Ingredience
- 200gramůJátra vepřová
 - 1lžíceSádlo škvařené
 - 1kusPaprikové lusky čerstvé
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 4kusyVejce slepičí
 - 0,5kusCibule
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
21 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
465 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V misce z varného skla zpěníme na sádle na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme očištěná, na hranolky nakrájená játra, opepříme je a opečeme.
 - 2Hotová játra osolíme, vyklepneme na ně vejce a bílky necháme bez míchání srazit.
 - 3Pokrm ozdobíme na proužky nakrájenou paprikou a podáváme v misce.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.