Harula
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 2stroužkyČesnek
 - 10kusůBrambory
 - 50gramůSlanina vepřová
 - 1špetkaMajoránka
 - 40gramůMouka pšeničná hrubá
 - 50gramůSádlo škvařené
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
434 mg
Postup přípravy
- 1Syrové brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na slanině, sádlo, rozetřený česnek a koření. Vše dobře promícháme.
 - 2Vzniklou řídkou kaši rozetřeme v tenké vrstvě na silně vymaštěný plech a zprudka upečeme v troubě do zlatova.
 - 3Upečenou harulu ihned nakrájíme a podáváme horkou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.