Haše z pečeného vepřového masa
40 min.

Ingredience
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůVepřové maso pečené
- 1kusŽemle tuková
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
248 mg
Cukr
530 mg
Postup přípravy
- 1Pečené vepřové maso i s trochou vypečené šťávy nebo vývaru umeleme.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zasypeme hladkou moukou a připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji šťávou z pečeného masa zředěnou vodou, rozšleháme a povaříme do zhoustnutí.
- 3Potom do omáčky vložíme mleté maso, na plátky nakrájenou, vodou navlhčenou a rozmělněnou žemli, osolíme, opepříme a chvíli podusíme.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.