Haše z pečeného vepřového masa

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
248 mg
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečené vepřové maso i s trochou vypečené šťávy nebo vývaru umeleme.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zasypeme hladkou moukou a připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji šťávou z pečeného masa zředěnou vodou, rozšleháme a povaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Potom do omáčky vložíme mleté maso, na plátky nakrájenou, vodou navlhčenou a rozmělněnou žemli, osolíme, opepříme a chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.