Hejk zapečený s rajčaty

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, rajčata pokrájíme, česnek prolisujeme, petrželku posekáme na jemno.
  • 2
    V pekáčku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmahneme. Přidáme rajčata, petrželku, česnek a promícháme. Filety z hejka osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a vyskládáme do pekáčku na rajčata. Posypeme strouhankou, zalijeme rozkvedlanými vejci, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme asi čtvrt hodiny.
  • 3
    Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.