Holubi na divoko

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
314 mg
Cukr
416 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté holuby protáhneme na prsíčkách proužky slaniny, osolíme, svážeme, vložíme na zpěněnou cibuli s máslem dusit.
  • 2
    Přidáme očištěný, nakrájený celer, pepř, nové koření, hřebíček a očištěné holubí vnitřnosti.
  • 3
    Měkké holuby vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou mouky, povaříme a přecedíme.
  • 4
    Do omáčky vložíme holuby a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.