Holubi na divoko
60 min.

Ingredience
- 30gramůCibule
- 40gramůSlanina vepřová
- 20gramůCeler bulvový
- 4kusyPepř černý celý
- 3kusyNové koření celé
- 2kusyHřebíček
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůMáslo čerstvé
- 650gramůHolub
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
314 mg
Cukr
416 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté holuby protáhneme na prsíčkách proužky slaniny, osolíme, svážeme, vložíme na zpěněnou cibuli s máslem dusit.
- 2Přidáme očištěný, nakrájený celer, pepř, nové koření, hřebíček a očištěné holubí vnitřnosti.
- 3Měkké holuby vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou mouky, povaříme a přecedíme.
- 4Do omáčky vložíme holuby a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.