Holubi nadivoko

75 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1681 kcal
Bílkoviny
99 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
789 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté holuby obalíme kolem prsíček tenkým plátkem slaniny a převážeme nití.
  • 2
    V kastrole na nakrájené slanině a na másle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme holuby, koření a chvíli podusíme. Když maso změkne, pečeme je bez pokličky v dobře vyhřáté troubě.
  • 3
    Ze šťávy odstraníme celý pepř, ale necedíme ji ani nezahušťujeme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a červené zelí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.