Holubi nadivoko
75 min.

Ingredience
- 3kusyHolub
- 60gramůSlanina vepřová
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1681 kcal
Bílkoviny
99 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
789 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté holuby obalíme kolem prsíček tenkým plátkem slaniny a převážeme nití.
- 2V kastrole na nakrájené slanině a na másle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme holuby, koření a chvíli podusíme. Když maso změkne, pečeme je bez pokličky v dobře vyhřáté troubě.
- 3Ze šťávy odstraníme celý pepř, ale necedíme ji ani nezahušťujeme.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a červené zelí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.