Hovězí dušené v mrkvi
110 min.

Ingredience
- 1kusSůl
- 1lžíceOlej stolní
- 500gramůHovězí maso zadní
- 500gramůMrkev kořen
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Vápník
85 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí maso zbavené tuku a nakrájené na kostky lehce opečeme na oleji, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Pak přidáme očištěnou nakrájenou nebo nastrouhanou mrkev a dusíme doměkka. Pokud chceme šťávu zahustit moukou, tak pak musíme pokrm ještě chvíli vařit. Solíme jen málo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.