Hovězí guláš s celerem
80 min.
Ingredience
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 800gramůHovězí kližka
 - 400gramůCeler bulvový
 - 200gramůRajčata
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžičkaSůl
 - 0,5litrVoda pitná
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na větší kousky a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka.
 - 2Následně k masu přidáme na nudličky rozkrájený, očištěný celer a asi 15 minut před dovařením přidáme na čtvrtky pokrájená, oloupaná rajčata.
 - 3Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě, chvíli povaříme a nakonec přidáme kousek másla.
 - 4Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.