Hovězí jazyk zapečený v máslovém těstě
40 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusHovězí jazyk
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 2kusyŽampiony čerstvé
- 500gramůListové těsto
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
19 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nakrájenou cibuli a petržel podusíme na másle, přidáme nakrájené žampióny.
- 2Uvařený, sloupnutý a vychladlý jazyk nakrájíme na plátky, které potřeme houbami a spojíme do původního tvaru jazyka.
- 3Pak jazyk zabalíme do listkového těsta a zprudka upečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.