Hovězí karbanátky se sýrem Feta
25 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso mleté
 - 2kusyVejce slepičí
 - 2stroužkyČesnek
 - 10gramůMajoránka
 - 30gramůStrouhanka
 - 2lžíceMouka pšeničná hladká
 - 2lžíceKečup ostrý
 - 1lžičkaSůl
 - 1lžičkaPepř černý mletý
 - 200gramůSýr Feta
 - 1lžičkaOlej slunečnicový
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
871 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso vložíme do misky, přidáme k němu drobně nasekaný česnek, majoránku, kečup, strouhanku, rozklepneme celé vejce, mouku, sůl, pepř, nadrobený sýr. Rukou všechny suroviny důkladně promícháme a připravíme husté těsto. Navlhčenýma rukama tvarujeme karbanátky.
 - 2Gril potřeme olejem, rozpálíme na vysokou teplotu, naskládáme karbanátky, po obou stranách je pečeme přibližně 5 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.