Hovězí maso dušené na rajčatech

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
330 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, osolíme opepříme.
  • 2
    Slaninu vyškvaříme v kastrole, přidáme máslo, pokrájenou cibuli a zlehka osmahneme. Poté přidáme maso a po všech stranách opečeme. Jakmile je opečeme, mírně je podléváme sterilovanou rajčatovou šťávou (nebo přidáme ke konci dušení 4 oloupaná a pokrájená rajčata.) Přikryté dusíme do měkka.
  • 3
    Šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.