Hovězí maso se zelenými fazolkami
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
 - 1kilogramHovězí maso přední
 - 1lžíceSádlo škvařené
 - 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
 - 1lžičkaSůl
 - 0,5kilogramFazolové lusky zelené
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
22 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a rychle opečeme na tuku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a za častého podlévání dusíme do poloměkka.
 - 2Necháme vysmahnout, zaprášíme moukou a zalijeme horkou vodou. Přidáme očištěné, nakrájené lusky, osolíme a vše dusíme doměkka.
 - 3Podáváme s chlebem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.