Hovězí maso v mrkvi
90 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceOlej stolní
- 500gramůHovězí maso přední
- 300gramůMrkev kořen
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
25 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, osmahneme dorůžova a maso k ní přidáme.
- 2Krátce ho ze všech stran osmahneme, opepříme, osolíme, podlijeme vodou a přikryté dusíme téměř doměkka.
- 3Mezitím nahrubo nastrouháme očištěnou mrkev, podusíme ji na másle a přidáme k téměř měkkému masu.
- 4Společně dodusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.