Hovězí maso v zelí
140 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
 - 1000gramůHovězí maso přední
 - 500gramůZelí kysané
 - 80gramůSádlo škvařené
 - 1špetkaKmín celý
 - 1lžičkaSůl
 - 2stroužkyČesnek
 - 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
39 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso mírně naklepeme a nakrájíme na velké kostky. Vložíme do hrnce s horkou osolenou vodou, přidáme kmín, cibuli nakrájenou na nudličky a kyselé zelí. Vše vaříme asi 2 hodiny.
 - 2Ze sádla, nakrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vroucí vodou, přidáme utřený česnek, zelí a maso. Za občasného promíchání vše dusíme doměkka.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.