Hovězí maso ve smetanové omáčce
40 min.

Ingredience
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusOkurky nakládané
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceSardelová pasta
- 400gramůHovězí ve vlastní šťávě
- 0,5kostkaPolévkové kostky Vitana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
901 mg
Postup přípravy
- 1Maso i s tukem dáme do kastrolu, přidáme sardelovou pastu, okurku nakrájenou na kostičky, kostku bujónu a přivedeme k varu.
- 2Smetanu rozkvedláme s moukou, nalijeme na masovou směs a za stálého míchání povaříme.
- 3Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.